Friday, December 24, 2010

Celapak kena attack


hebat hebat,,,, rasa mcm hebat forum ni,, tak silap ni kali kedua kena attack,,,kah kah kah,,,kesian kat diorang,,siang malam bekerja untuk elokkan kembali,, celapakit.net,, user2 pun byk yg frust,,,kah kah kah,,

tapi heran gak kenapa org nak attack yer,, dengki ker,, lawak betul la,, agak2 buat forum ni dapt duit kot,,atau semata2 nak nama jer,,

aku terasa gak,,mcm banggang la plak sapa yg attack ni,, akai kecik,,,tarrak sekolah,,
kalau web besar lain la,, ni web ciput,,,yg bodoh tetap bodoh,,,,kah kah kah

2 comments:

  1. tak boleh tgk kesenangan org lain..ilmu takde...bla nafsu manguasai dri..camni la jadinya..berpijak lah pada bumi yg nyata..jgn hipokrit..

    ReplyDelete
  2. facebook pun rasanya kena attack smlm

    ReplyDelete