Saturday, March 6, 2010

mcm ni pun bleh glamour,,,,

Pengemis Paling Bergaya Sudah POPULAR!


Foto "Brother Sharp" yang menimbulkan fenomena di seluruh dunia.


BEIJING, 6 Mac (Xinhuanet)-- Foto seorang pengemis jalanan di Cina yang mencetuskan perbincangan hangat sejak kemunculan pertamanya pada 30 Januari lalu. Pengemis "Brother Sharp" didakwa pengemis paling bergaya oleh penduduk di Cina. Dia lama-kelamaan menjadi terkenal, bukan sahaja di China, tetapi di luar negeri. Pada 4 Februari, fotonya juga tersiar di dada akhbar Britain "The Independent". Berapa jauhkah "Brother Sharp" akan pergi?Keratan akhbar 'The Independent".

"The Independent" telah mencetak sekeping gambarnya, dan disifatkan sebagai " seorang jejakan China yang kacak sedang memperagakan pakaian ala-ala seorang, dan memakai pakaian yang lusuh di dalam tetapi baju kotnya diselaraskan dengan baik bersama jaket kulit. Matanya memandang jauh, dimana seorang peminat menyifatkannya sebagai 'satu pandangan yang dalam dan tajam', dan dia melangkah penuh yakin ke hadapan."

Semakin lama masyarakat mula memerhatikan pengemis bergaya ini, dan membandingkannya dengan bintang terkenal dan bergaya di seluruh dunia.


Lihatlah perbandingan antara "Brother Sharp" dan bintang terkenal dari seluruh dunia.No comments:

Post a Comment